Contact

Uw account

055 50 63 17 5

Uw account

Contact

Winkelmandje

ONZE KLANTENERVARINGEN

Patricia 29-08-2018

Snelle levering en prima ingepakt! Ook de instructies en bijgeleverde brief zijn super duidelijk. Ook altijd leuk dat er al een lampje bijzit.

Jolanda 29-08-2018

Zeer positief.
2 lampen besteld. Eerste levering was mis gegaan. Maar na contact hierover is het prima verholpen. Volgende dag al de correcte levering ontvangen.
Zeer tevreden

Gerard Nijssen

22-08-2018
Maandag in de namiddag besteld en woensdagmiddag afgeleverd. De vloerlamp was zeer goed verpakt; de bezorger kon met geen mogelijk deze beschadigen, wel leverde het pakket bij onze buren af, hoewel wij wel thuis waren! De lamp voldoet volledig aan onze verwachtingen. Tiffany-lamp.nl is een aanrader.

Madelon

18-08-2018
Fijn, een hanglamp gevonden die past bij de tafellamp die ik heb geërfd van mijn ouders.
https://web.carels.net/Tiffany-lamp.jpg

Inge

Een goede ervaring rijker. Snelle levering, goed ingepakt, duidelijke instructies erbij en een mooie lamp rijker. Een aanrader, deze winkel. Toevalligerwijs kwam ik door doorklikken hier terecht en na onze ervaring met de woonkamergordijnen (dikke 10+) werden we niet teleurgesteld.

Gonny

Snelle afhandeling van de bestelling! Goed en stevig verpakt en duidelijke uitleg over het opwrijven. De lamp hangt erg mooi en wij zijn er heel blij mee. Duidelijke website.

Gonny

Ik ben het aantal sterren vergeten door te geven, 5 sterren voor de mooie lamp en de goede afhandeling!

van Ton.schouten Ijsselstein Datum: vrijdag 11 mei 2018

Ook wij voor het eerst ( en zeker niet voor het laatst) bij jullie een mooie plafondlamp gekocht.
Keurig netjes verpakt .
Goede uitleg over het opwrijven .
Kortom zeer tevreden en we kopen er snel meer.
Groeten ton.

van Elisabeth Datum: woensdag 02 mei 2018

Voor het eerst een lamp gekocht, hij werd zeer zorgvuldig verpakt bezorgd en staat geweldig.

van Linda Purmerend Datum: dinsdag 10 april 2018

Gisteren een wandlamp besteld en vandaag hangt hij al aan de muur. Een prachtige lamp vinden wij en nu hij brand zien wij 1 foutje, bij het bloemetje is een soldeerstukje vergeten weg te halen waardoor het lijkt of er een lampje stuk is omdat er geen licht doorheen schijnt, maar ja hij hangt al aan de muur en om hem daarvoor terug te sturen..nee hoor..wij denken er zelfs aan om er nog 1 te bestellen zo mooi vinden wij de lampen.

van EdwinaGed Norway Datum: zondag 08 april 2018

Hi,
good website!

van Mprtn Datum: donderdag 05 april 2018

Prachtige plafonnière, snelle levering en goed ingepakt.

van Laura Vermeulen Datum: zondag 01 april 2018

De prachtige staande tiffany lamp staat de pronken in de woonkamer, wij zijn er erg
blij mee. Zo hebben wij al met plezier mooie lampen van jullie staan en altijd heel
goed verpakt krijgen wij ze binnen, complimenten.

van karin Datum: zaterdag 10 maart 2018

heel erg blij met de Tiffany lamp!!
snelle levering en supergoed verpakt
als ik nog een lamp nodig heb kom ik zeker terug bij deze webwinkel 🙂

van Miranda Hoogvliet Datum: donderdag 08 maart 2018

2 mooie lampen besteld, zeer snelle levering en erg goed verpakt.

Zeer tevreden!

van Eetcafé Zomerzorg Hillegom Datum: vrijdag 02 maart 2018

Bij ons in het café hebben wij een mooie hoek gecreëerd met een hoge tafel en het enige wat nog miste was een lamp.
Een plafonnière besteld bij Tiffany-lamp.nl, snelle levering, goede kwaliteit en een prachtig resultaat!

van Eddy Datum: dinsdag 27 februari 2018

Mooie lamp, snel geleverd. Minpunten: bijgeleverde montagehandleiding is voor andere plafonniere, en de lamp (AL0088) heeft grote fitting (E27), niet kleine (E14) zoals op website vermeld.

van Mprtn Datum: donderdag 05 april 2018

Prachtige plafonnière, snelle levering en goed ingepakt.

van Laura Vermeulen Datum: zondag 01 april 2018

De prachtige staande tiffany lamp staat de pronken in de woonkamer, wij zijn er erg
blij mee. Zo hebben wij al met plezier mooie lampen van jullie staan en altijd heel
goed verpakt krijgen wij ze binnen, complimenten.

van karin Datum: zaterdag 10 maart 2018

heel erg blij met de Tiffany lamp!!
snelle levering en supergoed verpakt
als ik nog een lamp nodig heb kom ik zeker terug bij deze webwinkel 🙂

Ridderkerk Datum: dinsdag 20 februari 2018

Mooie lamp, prima verpakt en een snelle levering.
Klasse!

van Carolien Datum: zondag 07 januari 2018

Voor de tweede maal een supersnelle levering, waarbij het stuk zeer goed verpakt was. Zeer mooie kleuren sieren het figuurlampje. Voor herhaling vatbaar.

van Cees Verkaik Oegstgeest Datum: vrijdag 05 januari 2018

Mooie lamp; goed verpakt; snel bezorgd. Kortom: zeer tevreden !

van Y vd Nieuwendijk Datum: dinsdag 02 januari 2018

Lamphouder van een tiffanylamp verkeerd geplaatst. Werd zonder problemen verholpen en goed verpakt weer verzonden. Zonder kosten.

van Luc Meganck Zele België Datum: dinsdag 26 december 2017

Voor de eerste maal een lamp gekocht : goed verpakt , snelle levering , mooie lamp , voor herhaling vatbaar.

van C Hendriks Woerden Datum: zaterdag 23 december 2017

Mooie lamp hij brand al super snelle aflevering.Vr Gr Ria.

van Miranda Hoogvliet Datum: donderdag 08 maart 2018

2 mooie lampen besteld, zeer snelle levering en erg goed verpakt.

Zeer tevreden!

van Eetcafé Zomerzorg Hillegom Datum: vrijdag 02 maart 2018

Bij ons in het café hebben wij een mooie hoek gecreëerd met een hoge tafel en het enige wat nog miste was een lamp.
Een plafonnière besteld bij Tiffany-lamp.nl, snelle levering, goede kwaliteit en een prachtig resultaat!

van LunVisie Westkapelle Datum: woensdag 20 december 2017

De Tiffany lampen zijn in prima staat in goede verpakking bij ons aangekomen. Het zijn prachtige lampen (Tiffany Windlicht) waar we erg blij mee zijn!
De bestelling en levering verliep ook erg vlot, prima zaak!

van Ruud Datum: vrijdag 01 december 2017

mooie lamp, zeer goed verpakt, snelle levering en prettige service; Dank!

van Jan en Assina Zuidema Weener Datum: zondag 29 oktober 2017

Hebben voor het eerst bij Arcade een lamp gekocht, maar nog niet de laatste keer:
Geweldige service
Snelle bezorging
Zeer goede verpakking.
Voor ieder die een mooie tiffany lamp wil kopen, is deze zaak echt een aanrader.4

van J. Koonings Dordrecht Datum: woensdag 04 oktober 2017

Gisteren weer een prachtige lamp gekregen,ditmaal een papegaai.
Supersnelle service. Helemaal top!

van Sofie Roosdaal (Belgie) Datum: donderdag 14 september 2017

Voor de 3de keer een super mooie lamp besteld. Ben heel erg tevreden over de levering, levertermijn, service en al helemaal van de lampen 🙂 Zeker een aanrader.

van R Ten Cate Datum: maandag 11 september 2017

Heb vorige maand besteld,alles netjes op tijd afgeleverd,en heb veel plezier van mijn tiffany lamp. Echte aanrader tiffany lampen,een echte klasse é chique..!

Hele goede service zeer netjes 1 lamp was te groot en mocht hem zondermeer omruilen.
Dus nu.omgeruild voor een windlicht zo blij mee mee staat prachtig. Fantastisch ingepakt 1 dag besteld volgende dag al in huis.
Kortom aanrader deze winkel volop keus met mooie lampen.

van g.van ernst rijneveld arnhem Datum: vrijdag 18 augustus 2017

Wij zijn net als de vorige keer erg tevreden

met vriendelijke groet Greetje en Henk

van mevr Bovens Maastricht Datum: zaterdag 12 augustus 2017

een dag na bestelling al geleverd in maastricht mooie wandlamp goede service van de zaak 2

van J van Noort Spijkenisse Datum: dinsdag 13 juni 2017

Vandaag tafellamp (Papagaaien) ontvangen.
Mooi stevig verpakt.Er zaten zelfs twee led lampjes bij.

van Nanda Almere-Stad Datum: vrijdag 12 mei 2017

Voor het eerst bij Tiffany besteld en het is goed bevallen. Vandaag de eerste lamp binnengekregen en het is prachtig. Nog even telefonisch contact gehad over de lamp en keurig beantwoord. Een aanrader dus.

van Lizzy Datum: woensdag 05 april 2017

Zeer tevreden,op tijd geleverd,heel goed ingepakt,prettige correspondentie via e-mail,mooie lamp!!

van C.Eggermont Datum: donderdag 30 maart 2017

Heel mooie lamp gekocht bij tiffany-lamp.nl; op mijn verzoek op een bepaalde dag te levenren en dat ging helemaal goed.
De bezorging prima geregeld en heel gelukkig met mijn nieuwe lamp, bedankt!

van P. Mellens Assen Datum: dinsdag 07 maart 2017

Fantastische Tiffany-lamp gekocht. Dank voor de service rond de informatieverstrekking en de gedegen verpakking. Dank U wel bovendien voor de snelle verzending van die mooie lamp. Héél tevreden !

van Piet Waalwijk Datum: woensdag 01 maart 2017

Mijn eerste Tiffany lamp besteld, volgende dag binnen, keurig verzorgd, goed verpakt, heel mooi, zeer tevreden

van M.van Beijnum Datum: dinsdag 21 februari 2017

Heb vanmiddag de tafel lamp gekregen
Deze was goed verpakt,het was een hele toer om de lamp uit de dozen te halen,maar het is de moeite waard
Ik ben er erg blij mee,mooie lamp ,net zoals op de foto.😊

van adri Datum: woensdag 08 februari 2017

de bestelde tiffany lamp is goed aangekomen.

We zijn zeer tevreden.

Dank voor de snelle afhandeling.

van N.Vennik Datum: woensdag 01 februari 2017

De bestelling is goed aangekomen.

We zijn erg tevreden.

Tot de volgende bestelling.

Gr. Nico Vennik

van J. Koonings Dordrecht Datum: dinsdag 03 januari 2017

Vrijdag voor mijn ouders een lamp besteld en zaterdag al in huis. Hij is echt geweldig,het is een pronkstuk. Mijn ouders zijn er ontzettend blij mee

Prachtige lamp cadeau gekregen, zijn er erg blij mee!

van RV uit België Datum: donderdag 08 december 2016

Voortreffelijke service !!! Bijzonder snelle levering, lampen exact zoals beschreven op de website, prima verpakt, supermakkelijke montage... Top !!!

van Marjan Den Haag Datum: woensdag 07 december 2016

Best,

Mag ik u bedanken voor de snelle en goede service,
Maak ook gelijk gebruik om jullie fijne feestdagen dagen toe te wensen .
En zeker tot gauw .

van marianne Datum: maandag 05 december 2016

We zijn erg blij met onze vloerlamp,zowel het bestellen als het bezorgen was prima geregeld hartelijke groeten van een tevreden klant.

van elly schilperoort schipluiden Datum: vrijdag 25 november 2016

De lamp keurig op tijd ontvangen, zijn er erg blij mee

van Jannie Datum: woensdag 12 oktober 2016

Prachtige lampen binnen twee dagen in huis goed ingepakt
En er was een lamp niet op voorraad maar er word gewoon nagestuurt
Per tel ook duidelijke uitleg geweldig.

van Wilma Roem Renkum Datum: woensdag 28 september 2016

De plafoniere die we via de website bestelden werd al na 2 dagen afgeleverd.
Het is een prachtige lamp die geheel aan de verwachtingen voldoet. 🙂

van reinald Datum: zondag 18 september 2016

Wij hebben de plafonniëre via de website gekocht.
We zijn zeer tevreden.
Snelle levering, mooie kwaliteit en hij staat erg mooi.

van sandra Datum: vrijdag 02 september 2016

Bedankt voor de snelle levering en de goede service.

Het lampje was keurig verpakt.

vriendelijke groet sandra

van Jan Heinsbroek Delft Datum: zondag 28 augustus 2016

Via de webshop kon ik geen keuze maken voor een tafellamp omdat ik een bepaald kleurenmodel zocht. Met hulp van mevrouw Jeanet uit de winkel heb ik een schitterende lamp besteld en heeft zij er er een passende voet bij gezocht. Inmiddels staat de lamp naar volle tevredenheid over de kwaliteit en uiteraard ook over de service te pronken op het kastje waarvoor ie bedoeld was. Een groot succes!

van Tom Kramer Leusden Datum: donderdag 25 augustus 2016

De lamp was goed ingepakt en de levering
was binnen 2 dagen.
heel erg bedankt de lamp staat prachtig we
zijn er erg blij mee.

van sheila vandendriessche Berlare, België Datum: dinsdag 21 juni 2016

Ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop. Een vlotte service en absolute klantgerichtheid.

van P.F.Krom-Engel Amstelveen Datum: zaterdag 18 juni 2016

De door ons bestelde lamp werd binnen een paar dagen geleverd, toen mijn man hem na twee dagen had opgehangen bleek dat één van de twee zuinige lampen het niet te doen, na gebeld te hebben werden er een dag later twee nieuwe lampjes bij ons thuis bezorgd.
Onze dank voor de snelle en goede service, we genieten van het warme licht. P.F.Krom-Engel

van Hennie Mommersteeg Oude Pekela Datum: zaterdag 11 juni 2016

De lamp hangt en is echt een aanwinst. Overdag een blikvanger en s 'avonds een mooie sfeerlamp.

Bedankt voor de snelle levering en de goede zorgen. De lamp was uiterst goed verpakt.

MvG Hennie Mommersteeg

van Ben en Gretha Datum: maandag 16 mei 2016

De lamp is in goede orde ontvangen. Het was ook zeer goed verpakt. We zijn er heel blij mee. We hebben er daarom nog eentje besteld; dat wordt dan een prachtige set.

van Bery Hoeksema Datum: woensdag 04 mei 2016

Mooie lampen, prima verpakking, en goede instructies.
We zijn er blij mee.

van Rene Hilversum Datum: woensdag 30 maart 2016

De lamp was zeer goed verpakt, daar kon niks mis mee gaan.
Hij staat nu op zijn plek en maakt het wel erg gezellig met zijn warme kleuren.
Bedankt voor de vlotte levering.

van Fred Breet Amsterdam Datum: woensdag 30 maart 2016

Heb vandaag de tiffany wandlamp libelle ontvangen. Was zeer goed verpakt en snelle bezorging. Ik heb 'm gelijk opgehangen. Ben er erg blij mee

van Adrie en Franca Etten-Leur Datum: zaterdag 12 maart 2016

Vandaag zaterdag 12 mrt 2016 lampjes op gehaald voor slaaapkamer.
Zijn er reuze blij mee en ze waren inderdaad goed verpakt, kon niets mis mee gaan.
En ze zijn precies van hoogte en breedte en geven voldoende licht.
Zijn ook tevreden over de service en uitleg en ze laten ook alles zien en dringen niets op wat ook heel fijn is.
We komen dit jaar nog zeer zeker terug voor een vloerlamp.

van andries en marie emmen Datum: zondag 21 februari 2016

Hallo wij hebben twee figuurlampen besteld op een donderdag en ze werden de volgende dag heel goed ingepakt al bezorgd met een paar lampjes erbij in die in de figuren pasten.bedankt daarvoor en de groetjes van Tiffany liefhebbers..

van miranda boekel Datum: woensdag 10 februari 2016

Heb een kleine tafellamp besteld online en vandaag thuis gekregen hij was echt heel goed verpakt zodat er niks kapot kan gaan.
De lamp is super mooi en ben er erg blij mee, daar ga ik nog lang van genieten

van andries emmen Datum: zaterdag 06 februari 2016

van andries emmen Datum: zaterdag 06 februari 2016
Hallo wij hadden de figuurlamp van de Tiffany 9207 (UIL) besteld en we vinden hem heel mooi. Hij was nog mooier dan op het plaatje afgebeeld stond.Wij zijn van plan om er de komende tijd nog wat bij te bestellen want het was heel goed ingepakt en snel bezorgd..Groetjes van Tiffany liefhebbers..

van Braken luyksgestel Datum: donderdag 31 december 2015

Een hele mooie lamp ik ben er super blij mee.

van de Haan B’zwaag Datum: dinsdag 15 december 2015

Een fraaie lamp, echt handwerk, een unieke 'uitstraling'.
We zijn er blij mee!

van Lydia Datum: zaterdag 12 december 2015

De lamp is prachtig en we zijn heel blij met de goede service.
Omdat de lamp op voorraad was hadden we hem de volgende dag al in huis.
Dank voor de snelle levering.

van Cathy Smit Amsterdam Datum: donderdag 10 december 2015

Wij hebben onlangs een prachtige plafonnière ontvangen en zijn hier heel blij mee. Vooral met de service van de heer Machiel Flipse. Het ophangen was best even lastig en wilde in eerste instantie niet echt lukken. Ik dacht ik stuur een mail voor wat meer uitleg. Ik kreeg gelijk een telefoontje en ook nog een uitgebreide mail en dit was vanavond dus ook na de werkdag van de heer Flipse. De lamp hangt inmiddels, maar wat een geweldige service! Wij bestellen onze volgende Tiffany lamp weer hier!

van LORQUET Visé – België Datum: donderdag 03 december 2015

Hallo,
Zeer tevreden. Snelle levering et een parcht van een tafellamp.
Dank u voor alles.
Met vriendelijke groeten,
Raoul

van Anneke Datum: zaterdag 28 november 2015

Vond het wel een risico, ween lamp kopen via internet.
Maar de lamp is prachtig. Heel blij mee.
Snelle levering en zeer zorgvuldig ingepakt.
Dankjewel.3

van Cor en Cora IJmuiden Datum: vrijdag 27 november 2015

Absolute klasse. Zowel het assortiment, de snelheid en kwaliteit van bezorging. Kortom een dikke 10. We houden jullie site in de gaten en de volgende bestelling lonkt alweer. Zo doorgaan. Wij raden jullie overal aan

van mia doenen Datum: donderdag 12 november 2015

bedankt voor de zeer snelle levering.
lamp was prima verpakt, een pluim waard!
veel succes en tot een volgende keer.
mia

van Willems Eddy Vorselaar Datum: maandag 09 november 2015

Alles is vlotjes verlopen.
Zowel de bestelling als de levering van de Tiffanylampen.
Een proficiat voor de webschop.

van Rini Datum: donderdag 08 oktober 2015

Een prachtige lamp,ben al druk aan het sparen voor een volgende.De lamp was uitstekend verpakt,snelle levering.Mijn compliment voor deze webwinkel.

van van G.Derksen Datum: donderdag 10 september 2015

Dit was echt een 10 succes.

van M. van der Huls Datum: woensdag 02 september 2015

Snelle levering van de lamp en zorgvuldig verpakt
Lamp beantwoordt aan de verwachting
Ga zo door!

van H.huggers Datum: vrijdag 31 juli 2015

Heb met enige twijfel een tiffany lamp besteld maar dat was niet nodig. Had hem al heel snel thuis en er kon echt niets mee gebeuren. Was wel zo goed ingepakt ben er heel blij mee . Hij is erg mooi en zeker niet te duur ik kan het iedereen die een tiffany lamp zoekt aan bevelen . Snel goed en mooi en niet te duur .

van E.M. Warger Datum: zaterdag 18 juli 2015

Een kleine tafellamp gekocht als kado voor mijn dochter, die de tiffany lampen bij beide oma's en ook in het ouderlijk huis altijd heel mooi vond. Ze was er erg blij mee!! Zeer degelijk ingepakt werd de lamp snel geleverd, mijn complimenten. Zo durf je weer eens via internet te bestellen.

van Anja timmerman Hengelo ov Datum: zaterdag 20 juni 2015

Beste Hr machiel flipse van Tiffany
Bedankt voor de snelle en goede afwerking
Mijn lamp is dankzij de goede verpakking goed aangekomen
Ik ben er erg blij mee en de kleuren zijn precies zoals ik me had voor gesteld
Ik zal zeker voor u reclame maken en als ik weer iets nodig heb in de toekomst
Weet ik u zeker te vinden nogmaals bedankt dikke 10+ 👍
Vriendelijke groet Anja timmerman 😉

van Anneke Scheerlinck Datum: woensdag 17 juni 2015

Vandaag mijn bestelling aangekomen super verpakt !
En heel tevreden met mijn tiffany vloerlamp en tiffany tafellamp
Zeker voor iedereen een aanrader !
Ik koop er zeker in de toekomst nog

Een heel tevreden nieuwe klant
Ann

van Anneke Datum: maandag 08 juni 2015

Gisteren vloerlamp besteld
Betaling direct gestort nog geen
Reactie tot nu toe
Ben benieuwd zie hier enkel
Goeie reacties dus leef in hoop
Ann

van D.H. de Boer Purmerend Datum: woensdag 27 mei 2015

De bestelling zeer snel ontvangen, niet gedacht dat het zo snel zou kon. Zeer,zeer goed en stevig verpakt. Geen extra verzekering afgesloten voor verzending maar alles is heelhuids aangekomen. Perfecte levering, zelfs 2 gloeilampen erbij gevoegd, had ik niet verwacht. Dus totaal compleet geleverd. Grootste compliment ! Volgende keer zou ik weer bestellen bij hen, raad het iedereen aan. Qua prijs een van de gunstige op internet en best wel veel aanbiedingen.

van Beatrix Willemse Amsterdam Datum: maandag 18 mei 2015

Door puur toeval kwam ik mijn oude Tiffany lamp tegen. Maar nu als vloerlamp..!! Mijn oude was kapot gevallen 15 jr. geleden. Supersnelle levering en zeer zorgvuldig verpakt. De lamp is in het echt nog veel mooier dan op de site, en overtreft mijn verwachtingen. Ik word er enorm blij van als ik er alleen maar naar kijk. Een sieraad en kunst/objekt voor de huiskamer. Ik zou dit adres aan iedereen aan bevelen.

Beatrix Willemse
A-dam

van ria de vries ZAANDAM Datum: donderdag 14 mei 2015

voor het eerst besteld 2 prachtige wandlampen ze zijn nog mooier dan ik had verwacht ben al weer aan het kijken voor een lamp

van Christina Datum: maandag 20 april 2015

Zeer tevreden over de snelle levering.
Zeer tevreden over de aflevering, lamp super goed verpakt.
De jarige was zeer content met de mooie lamp.
Kortom een dikke 10.

van Marina antwerpen Merksem Datum: zaterdag 04 april 2015

we hebben een prachtige staanlamp van Tiffany gekocht
Pracht stuk sevis is super heel vriendelijke mensen
Heb er nog een hanglamp van gekocht super mooi
Deze site is een aan rader zeker wat de kwaliteiten zijn

van Eddy Halen (België) Datum: maandag 23 maart 2015

Hey
zeer blij met onze Tiffany lamp (dier uil)
goede levering en was zeer goed ingepakt

groetjes Eddy

van J. Trip Emmercompascuum Datum: zaterdag 07 maart 2015

Vrijdag 6 maart de door ons bestelde vloerlamp ontvangen.
Fantastisch mooie lamp en we zijn er heel blij mee.
We zijn erg tevreden hoe alles is verlopen.

van Wil Molleman Zaandam Datum: woensdag 25 februari 2015

Vandaag mijn tafellamp ontvangen, wat een mooie lamp met een hele aparte voet en zo goed verpakt doos in een doos. Dit was mijn eerste keer dat ik bij Tiffany-lamp heb besteld maar ik zou het zo bij mijn vrienden/kennissen aanbevelen.

van Teun de Reijke Datum: dinsdag 24 februari 2015

Alweer de tweede bestelling bij www.tiffany-lamp.nl.

Net als de eerste keer een keurig verpakte levering en goede communicatie. Mijn complimenten! Tot de volgende bestelling.

van Gabrielle Datum: zaterdag 31 januari 2015

We zitten hier zeer tevreden naar onze nieuwe, net opgehangen, hanglamp te kijken. Kwam dag na bestelling binnen, goed verpakt, en verzorgd met alle benodigheden. nu een tijdje sparen voor een volgende 😉

van Yvonne Sturm Leeuwarden Datum: dinsdag 13 januari 2015

Een prachtig windlicht rijker. Hartelijk dank. De hele dag schijnt nu bij ons het zonnetje. Yvonne

12 januari 2015

van Juliette Datum: woensdag 07 januari 2015

Vandaag de bestelde Tiffany tafellamp ontvangen ,snelle levering,zeer goed verpakt en zeer tevreden ,mooie lamp;;;;;;;; groeten

van GS Zwier Ureterp Datum: zondag 14 december 2014

Gister mijn mooie schemerlamp ontvangen. Zeer zorgvuldig ingepakt en snel geleverd.
Dit was mijn tweede bestelling. Ik vind uw bedrijf TOPPIE!!!!
van Arnold Almelo Datum: dinsdag 09 december 2014
Heel hartelijk dank voor de mooie lamp, prima verpakt en heel snel verzonden.
De lamp is keurig aangekomen en hangt prachtig, wij zijn er heel blij mee.
Tot een volgende keer.
Arnold en Peggy

van Van Landuyt nico Datum: dinsdag 09 december 2014

Gisteren op 08-12-14 een pracht van een lamp ontvangen
Eindejaarsgeschenk voor mijn engel(se) vriendin ze zal
Over the moon zijn !!!!! Dank u voor de snelle en correcte
Levering een dikke pluim voor jullie bedrijf 👍

van Edwin! Krommenie Datum: maandag 10 november 2014

10-11-14
Lamp binnen gekregen keurig verpakt in dik piepschuim ,erg mooi en zijn erg tevreden met onze aankoop!

van Yvonne Datum: zondag 02 november 2014

Twee prachtige wandlampen besteld. Een heel goede service, goed verpakt, snelle levering, en advies om de lampjes op op te wrijven met een droge doek.
We genieten ervan hoe ze hangen!

van Ellen Datum: woensdag 24 september 2014

Overzichtelijk en een ruime sortering op de site.
Vandaag mijn lamp binnen gekregen, zeer snelle levering en bijzonder goed verpakt.
Mag wel zeggen een zeer tevreden klant.

van Gury K Datum: vrijdag 22 augustus 2014

uw webwinkel is een aanrader! niets op aan te merken!
mvg
een zeer tevreden klant

van yvonne venneman Datum: vrijdag 04 juli 2014

Zojuist 03-07 2014 een prachtige schemerlamp ontvangen.
Deze werd uitstekend geleverd en verpakt , zodat er niets mee kon gebeuren.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop, er werden ook drie spaarlampen mee geleverd.
Top!

Mocht ik nog een volgend tiffany lamp willen kopen dan bij Tiffanylamp.nl.

Mvg. Yvonne

van Toine v Boxtel Tilburg Datum: zondag 29 juni 2014

De plafonnière in goede staat ontvangen,keurig ingepakt.
Binnen een dag geleverd!
Alleen het ophangen was niet erg gemak dit kwam door de beugel die bij de lamp geleverd word,de schroeven zitten niet op een vaste plaats waardoor deze op en neer bewegen en dit bemoeilijkt het installeren van de lamp.
verder geen opmerkingen ,prachtige lamp met mooie uitstraling!

van Gerard Milis 3840 Borgloon Belgie Datum: vrijdag 27 juni 2014

Geachte

Vandaag de door ons bestelde Tiffany lamp geleverd gekregen . Mooie lamp , levering perfect , goed verpakt , kortom alles naar wens .
Bedankt .

Mvg

Gerard Milis

van francina eijer amersfoort Datum: maandag 16 juni 2014

Dank je wel voor de correcte levering van de Tiffany vloerlamp. Hij staat inmiddels bij ons in de huiskamer. Ik heb wel één minpuntje. De voet van de lamp had wat zwaarder mogen zijn. Dan is die stabieler dan wat het nu is. Is daar een oplossing voor?

groeten

Francina

van Croonenborghs Jenny Datum: woensdag 14 mei 2014

Twee Tiffany tafellampen besteld. Snelle en correcte levering. Twee lampjes bijgeleverd. Zeer goed verpakt. Zeer tevreden over de aankoop. "Tiffany-lamp.nl" is een aanrader. Bedankt.

van agnes alphen aan den rijn Datum: woensdag 23 april 2014

Vandaag voor de tweede keer een tiffany lamp geleverd gekregen, mooie levering keurig afgehandeld, we zijn super blij met onze aankoop,
alleen bij de eerste lamp kregen we er een spaarlamp bij,
maar bij deze kregen we een parfum lampje erbij, vonden we wel een beetje vreemd en een beetje jammer.

van G. de Jong v.d. Kruijssen Beverwijk Datum: dinsdag 22

Vandaag, 22 april werd de door ons bestelde Tiffany-lamp bezorgd.
We zijn erg blij met de werkelijk prachtige lamp en zeggen dank voor de perfecte aflevering.

van r. brugman rotterdam Datum: donderdag 10 april 2014

goede webwinkel lekker overzichlelijk en lampjes die hier gekocht heb zijn Tiffany 963 erg mooi op naar nog meer lampjes ,ps , alles goed afgehandeld met het transpoort was ook goed ge wikel Tiffany-lamp .nl. bedankt.

van Degust/ Wolf Hoogeveen Datum: woensdag 26 maart 2014

Twee lampen besteld.Hele goede en correcte afhandeling.Ook waren er 2 spaarbranders bij.Lampen waren goed verpakt..Aanrader kun je gerust kopen...

van Ruud van Hengst Spijkenisse Datum: zaterdag 22 maart 2014

Vandaag onze plafonnière al89 ontvangen voor in de hal .
in prima staat ontvangen , we moesten er even op wachten omdat hij niet in voorraad was.
Maar we zijn helemaal happy .

dank je wel voor de goed service Gr Ruud en Cora

van Leon Toepoel Alkmaar Datum: maandag 10 maart 2014

Maandag 3 maart een staande lamp (5280) besteld. Maandag 10 maart bezorgd om 10h40, keurig verpakt, veel verpakkingsmateriaal. Veel polystyreen dat bij verkleining om het in de grijze bak te kunnen doen veel troep oplevert. Veel beter om meer met gewoon papier of karton te doen. Deze keer moest ik vragen om de aanleveringsdag. Schitterende lamp en past heel goed bij de eerder bestelde tafellamp (8830)!!

van Leon Toepoel Alkmaar Datum: maandag 03 maart 2014

Tafellamp besteld op donderdag 27 februari en maandag 3 maart om 9h50 bezorgd (werd van tevoren aangekondigd), keurig verpakt en alles in orde. Lampje van 15 watt had wel iets meer watts mogen zijn of nóg liever een spaarlampje van bv 7 watt. Ga nu nóg een lamp bestellen.

van Annelies Logger Datum: zaterdag 15 februari 2014

Een aantal dagen later bezorgd maar kreeg hiervan wel bericht. Lampen prima verpakt en heel mooi! Het wachten waard!

van Teun de Reijke Datum: woensdag 29 januari 2014

De bestelling werd al heel snel verzonden. Goed verpakt ook. Een echte aanrader.

van Garda Datum: donderdag 16 januari 2014

Had een mooie tafellamp besteld en een paar dagen later ontvangen. Heel erg mooi. Ben er erg blij mee. Heel degelijk verpakt, kan niks gebeuren.

van Stephan van Stratum Heerlen Datum: woensdag 08 januari 2014

Wij hadden enige tijd geleden al twee tafellampen elders besteld en wilden er nog twee bij hebben. Dus kwamen we bij deze webshop terecht. Gelijk besteld en enkele dagen later gearriveerd in een grote doos. Goed verpakt en twee bijpassende spaarlampen erbij van 8 watt (= 40 watt normaal). Topservice dus en een aanrader!

van J Haasnoot Katwijk a/zee Datum: donderdag 02 januari 2014

Zondagavond 2 lampjes besteld.Dinsdagmiddag(oudjaarsdag)al in huis.Keurig verpakt.
Fantastische service vind ik.Ik ben heel blij met de lampjes.Heel sfeervol.

van Lilian Gulikers Maastricht Datum: donderdag 05 december 2013

Wij hebben een hele mooie plafonniere gekocht
In het weekend besteld en binnen een paar dagen ontvangen en opgehangen
De lamp was zeer goed verpakt in een grote doos die een stootje kon verdragen
Over de gehele afhandeling en service zijn wij bijzonder te spreken
Wij kunnen eenieder aanraden om hier een lamp te kopen
Het is perfect gegaan en wij zijn zeer tevreden .

Lilian

van A.van der Linden Wijk bij Duurstede Datum: zondag 01 december 2013

Onze ervaring is zeer positief, bij beide afleveringen netjes bezorgd op de afgesproken dag, zeer snel na de aankoop. Goede verpakking wat tegen een stootje kan. Resultaat geweldig wat een mooie sfeerlampen zowel de wand als de hanglamp. Wij zijn zeer tevreden over de service !

van Bianca Schiedam Datum: vrijdag 08 november 2013

Gisterenmiddag de lamp besteld en vanmorgen reeds bezorgd! Zeer netjes verpakt en twee gratis spaarlampjes erbij. Ook de communicatie verliep snel en vriendelijk. Super, deze winkel raad ik anderen zeker aan.

van Hub Moonen Valkenburg Lb Datum: dinsdag 29 oktober 2013

Ik had vrijdag het eerste contact en dinsdag middag hangt de lamp al boven de eettafel.
Snelle en heel goed verpakte levering.
De volgende bestelling is al geregeld.
Deze winkel is een echte aanrader.
Hartelijk dank.
Hub

van Robin Datum: dinsdag 17 september 2013

L.S.
Normaal schrijf ik niet in een gastenboek. Maar hier wel. De lamp die ik hier kocht is een aanwinst en geeft mooi sfeervol licht, zoals je dat van een goede tiffany lamp mag verwachten. Prijs, levering, en de spaarlamp die er gratis werd bijgeleverd; top! Ik kom hier zeker nog terug, voor een windlicht! Aanrader voor kopers die twijfelen.

van Wim Deboel Varsenare/België Datum: vrijdag 13 september 2013

fantastische service !! correcte en bijzonder snelle levering , ik zou zeggen :"TIFFANY-LAMP.NL" is een ECHTE AANRADER . Zeker ook te vermelden is dat de lamp heel degelijk werd verpakt om te verzenden.

van B.Weitz. Spanbroek. Datum: dinsdag 27 augustus 2013

de lamp zat erg goed verpakt,hij is erg mooi,zijn er erg blij mee...

van Trudy Datum: donderdag 27 juni 2013

Deze week voor het eerst bij u een bestelling geplaatst, gister al binnen alles is perfect, de levering het lampje geweldig.

van Evert Datum: vrijdag 14 juni 2013

De bestelde lamp is een sieraad voor onze woonkamer.
De levering was volgens afspraak. De verpakking was zeer degelijk.
Alles perfect!
Evert en Mini

van Jan Bik Capelle a/d IJssel Datum: maandag 27 mei 2013

De lamp heb ik weer in perfecte conditie ontvangen. Ik heb de afgelopen jaren meerdere lampen besteld bij Tiffany-lamp en de lampen zijn altijd heel goed verpakt verzonden. Ik kan zonder meer aanraden om de lampen hier te kopen.

van Corry Lagendijk Ridderkerk Datum: vrijdag 26 april 2013

De door mij bestelde lamp is op het afgesproken tijdstip geleverd. De lamp was zo goed verpakt dat het uitpakken meer tijd in beslag nam dan het in elkaar zetten van de lamp. Ik ben zeer tevreden over de lamp, hij staat heel mooi bij mijn andere Tiffany lampen.

van Paul Campagne Datum: dinsdag 12 maart 2013

Alweer de 7e tiffany lamp. Ook weer prachtig. Kwam veilig en heel aan in een deugdelijke verpakking. Wel even klussen om de lamp aan de muur te kunnen ophangen. Maar het resultaat is prachtig.
Complimenten! Paul

van Peter broekhuizen Heiloo Datum: donderdag 07 maart 2013

van Peter broekhuizen Heiloo Datum: donderdag 07 maart 2013
Van Peter broekhuizen.
De prachtige tiffany lamp ontvangen.
Fijne en snelle levering.
De lamp was prima verpakt.
Heb al verschillende lampen besteld bij tiffany-lamp nl.
Bij deze hartelijk bedankt.

Met vriendelijke groeten van Peter broekhuizen Heiloo.

van Rian Datum: maandag 11 februari 2013

De lamp vandaag ontvangen en meteen bij mijn moeder neergezet. Was haar verjaardagscadeau. De lamp was heel goed ingepakt. Hij staat nu prachtig in haar woonkamer. Ze is er heel blij mee!

van Angela de Roij Datum: dinsdag 05 februari 2013

Lampen in goede orde ontvangen.
Perfect verpakt; zien er geweldig uit!

Vr.gr.
Angela de Roij

van Coos Haarlem Datum: vrijdag 01 februari 2013

Beste Jeanette,

Bedankt voor de geweldige service en de perfecte levering. Wederom een lamp om gelukkig van te worden.

Hartelijke groet, Coos

van Marja SMIT Poeldijk Datum: zondag 27 januari 2013

Geachte meneer,mevrouw,

Ik wou u bedanken voor de toegestuurde mooie tiffany-lamp prachtig.
Vandaag is mijn moeder 78 jaar geworden en heb ik hem haar kado gedaan ze was erg onder de indruk ik ook.
Binnen kort wil ik voor mijn zelf ook een tiffany-lamp bij u bestellen ben erg onder de indruk.

Vriendelijke groet.

van Coos Haarlem Datum: woensdag 23 januari 2013

Kijk daar word ik nou gelukkig van. Wat een mooie lamp, geweldige kleuren.
De levering is ook prima, goed verpakt met lampen erbij én snel.
Voor nog eens!

Vriendelijke groet, Coos

van Nicole sint niklaas Datum: maandag 21 januari 2013

hallo, we zijn heel tevreden met de twee tafellampen die we op korte tijd bij jullie aangekocht hebben.de service was perfect en voor herhaling vatbaar en aan te bevelen aan iedereen.

groetjes nicole

van tonnie oud beijerland Datum: donderdag 17 januari 2013

bij deze laat ik jullie weten dat de lamp goed is aangekomen.we zijn er erg blij mee,ook omdat hij precies is wat we zochten .waar we vooral blij van werden was de prijs van de lamp.bedankt voor de goede service.met vriendelijke groet tonnie van keulen.

van Peter broekhuizen 1852 HP Heiloo Datum: donderdag 17 januari 2013

Beste lezer(s
Bedankt voor het verzenden van de prachtige tiffany lamp.
Ik ben er erg blij mee.
De lamp is heel over gekomen mede door jullie dat de lamp heel goed in gepakt was.
Ben dik tevreden hoe het allemaal gegaan is,dikke pluim voor jullie.

Met vriendelijke groet van Peter Broekhuizen.

van Tonny Purmerend Datum: vrijdag 04 januari 2013

Prachtige wandlamp gekocht. Zondag 30 december via devwebsite besteld en het werd donderdag 3januari al geleverd. Mooie kwaliteit. De lamp was keurig verpakt met bijbehorende spaarlamp geleverd. Echt een aanrader!

van Corrie Bunde Datum: donderdag 20 december 2012

Ik heb de lampen in prima orde ontvangen. Ze zijn prachtig. Eigenlijk te mooi voor de slaapkamer, maar ze staan er geweldig.

Dank u wel. Fijn dat het toch nog voor de feestdagen is gelukt. Ben er heel erg blij mee.

van Peter van Rooijen zoetermeer Datum: vrijdag 14 december 2012

Op 5 december 2 wandlampen besteld. Op 11 december netjes geleverd. Goed verpakt en ze hangen nu mooi te wezen. Dat alles tegen redelijke prijs, geen leveringskosten en spaarlampjes gratis erbij. Klasse zaak! Bedankt.

van John Helmond Datum: woensdag 12 december 2012

Ik had al 4 tiffany lampen laten maken door een ambachtelijk winkeltje in mijn woonplaats. Maar helaas is het winkeltjke een aantal weken geleden gestopt.
Dus ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe leverancier en mijn keuze is gevallen op deze winkel. En ik moet zeggen het is geen verkeerde keuze geweest. Uigebreid assortiment en een hele snelle levering. De lamp hangt ondertussen te schitteren aan de muur. Ik ben al weer opzoek naar een volgende plek waar ik een lamp neer kan zetten of hangen. Dus ik kan deze winkel iedereen aanbevelen!!

van Jan Bik Capelle aan den IJssel Datum: woensdag 28 november 2012

Vorige week weer een lamp besteld bij tiffany-lamp.nl. Dit is de elfde bestelling die ik hier gedaan heb en zoals altijd was de levering ook nu weer perfect. Tiffany-lamp is echt een aanrader. Mijn ervaring is dat als je vragen hebt over het product, je op een geweldige manier te woord gestaan en geholpen wordt. Veel dank voor de geweldige service die jullie leveren.

van Sandra Vlodrop Datum: vrijdag 23 november 2012

Ik wil jullie bij deze hartelijk bedanken voor de snelle service!!!
Vandaag (2 dagen na bestelling) hebben wij de lampen al mogen ontvangen, nogmaals hartelijk dank.

van Coby Bleiswijk Datum: vrijdag 26 oktober 2012

Levering heeft wel even geduurd vanwege verhuizing van leverancier(s)
Maar de Lamp was boven verwachting heel mooi en was goed verpakt, dus zal ik hier nog wel eens een mooie lamp bestellen.
De meegeleverde spaarlamp had niet nodig geweest te fel wit geeft dus niet de sfeer die je wilt hebben van een tiffany lamp.

van otten raamsdonksveer Datum: maandag 08 oktober 2012

Prima assortiment. Snelle levering. Veilig verpakt. Mooie lamp.
Over een paar maanden bestellen we een hanglamp ( even sparen )

van Frans Castricum Datum: vrijdag 17 augustus 2012

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze opdracht en het geleverde procuct, en zullen bij eventule nieuwe aankopen zeker weer bij uw firma aankloppen.

van Jan Bik Capelle aan den IJssel Datum: donderdag 09 augustus 2012

Ik heb een replica-tafellamp besteld. De lamp is echt schitterend en staat in de kamer te pronken. De levering was perfect, zoals ik inmiddels gewend ben van Tiffany-lamp.nl.

van nicolet leuven Datum: woensdag 01 augustus 2012

Vandaag mijn plafonniere ontvangen. Snelle levertijd. Een heel mooie lamp.
Bedankt.
Hier bestel ik vaker.
gr. Nicolet

van Jan Bik Capelle aan den IJssel Datum: maandag 30 juli 2012

Inmiddels heb ik heb ik de afgelopen 2 jaar8 lampen besteld bij Tiffany-lamp.nl. De lampen zijn erg mooi, worden snel geleverd en zijn prima verpakt. Ook de service vind ik geweldig. Bij mijn laatste bestelling brandde één van de lampjes niet altijd. Toen ik vroeg of ik hiermee op zaterdag langs kon komen was dat geen enkel probleem en het lampje is gelijk in orde gemaakt! Kortom, wat mij betreft is Tiffany-lamp.nl echt een aanrader.

van S. Staaks Datum: maandag 16 april 2012

Vandaag mijn vloerlamp ontvangen. Hij voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Geweldig ingepakt. Bedankt!

van Bollaert Freddy Oostakker Datum: zaterdag 07 april 2012

De lamp is geleverd en voldoet volledig aan onze verwachtingen, zeer mooi ook degelijk en deskundig ingepakt , zal zeker reclame maken voor jullie winkel , met de beste groeten

van AWJB de Bilt Datum: woensdag 15 februari 2012

van AWJB de Bilt Datum: woensdag 15 februari 2012
Vandaag mijn bestelde vloerlamp ontvangen.
Heeeeel mooi!! mooier als op het plaatje.
Uitstekend en ingenieus verpakt.
Perfecte service.

van R.F.B. Soest Datum: woensdag 07 december 2011

--Uitstekend verpakt ( in 2 dozen)
--prima klantenservice
--snelle levering

vorig jaar ook al iets bij u besteld ging toen ook vlekkeloos en snel.

kortom chapeau!!!!! ik zal u, als zich dat voordoet, zeker aanbevelen.

van M. Dam Boekelo Datum: zaterdag 26 november 2011

Zowel de vloerlamp als de plafonnière staan prachtig. Prima verpakt kwam alles veilig over. Binnenkort komen we weer langs voor een tafellamp.

Groeten,

John en Marlies Dam

van M.Harten Vriezenveen Datum: vrijdag 14 oktober 2011

De windlichten zijn vandaag aangekomen. Staan sfeervol in de vensterbank.
Tot een volgende keer!

van Karel Frantzen Groningen Datum: donderdag 24 maart 2011

Prachtige lamp in goede orde ontvangen. De lamp is veel mooier dan op de foto.
Fijne snelle levering. We hadden angst voor schade, maar de lamp was echt heel goed verpakt. . Mvg.

van Maurice Ede Datum: woensdag 02 maart 2011

van Maurice Ede Datum: woensdag 02 maart 2011
Wij hebben nu 2 keer besteld bij Tiffany-lamp.nl
Meer dan tevreden!
Goede uitleg aan de telefoon, overzichtelijke website en een snelle levering.

van Koos en Rita de Bruijn Datum: vrijdag 21 januari 2011

Afgelopen zondag 2 lampen besteld, woensdag werden ze afgeleverd. Gisteren met doos en al meegenomen naar de caravan (daar waren ze voor bestemd) en uitgepakt.
Was keurig verzorgd ingepakt, en helemaal top, er zaten al snoeren aan met knippertjes en stekkers en spaarlampen.
Dikke vette pluim!c=tle

van Harma Datum: donderdag 25 november 2010

Onze 2 hanglampjes staan geweldig en brengen veel sfeer!
We zijn er heel blij mee.

van peter prins ‘s-gravenzande Datum: woensdag 27 oktober 2010

hele goede site en er wordt zeker waargemaakt wat er wordt beloofd. levering zeer snel en de lampen zijn schitterend. zeker niet laatste keer dat we wat besteld hebben bij deze winkel.
fam. prins

van Sarink Ter Apel Datum: woensdag 20 oktober 2010

Dat was een snelle levering! Was een positieve verassing dat het zo snel geleverd werd.
De lamp staat overigens geweldig. Bedankt, er komt zeker nog een volgende bestelling.
Gr. fam. Sarink

van m.w.wienk heerenveen Datum: zondag 17 oktober 2010

Wij hebben de losse kap model 1119 snel mogen ontvangen.
De uitvoering was geheel naar onze wens.
Ook nog onze hartelijke dank voor het aardige fotolijstje.
Met een vriendelijke groet,
fam. Wienk

van Rob Bakker Aalten Datum: zaterdag 16 oktober 2010

Supergave lampen, fijn dat jullie mee wilde werken aan de kleine aanpassingen. Klasse
Onze art deco inrichting is nu helemaal af.
Hartelijke groet.

van Leo P Heemskerk Datum: zaterdag 28 augustus 2010

Woensdag besteld, zaterdag geleverd. Onbeschadigd ontvangen. Opgehangen en ze zien er prachtig uit. Prima zaken doen op deze manier. Dank daarvoor.

van Dick Harkema Groningen Datum: woensdag 11 augustus 2010

Nog even een bedankje voor het snelle leveren van de 17 plafondlampen. Hierdoor kon de zaak in stijl openen. Groet Dick.

van fam, Nanninga Drente Datum: dinsdag 08 juni 2010

Recent hebben wij een poezenlampje bij u besteld voor de verjaardag van onze kleindochter. Dit was een schot in de roos. Door de snelle en correcte levering hebben wij een positief gevoel bij jullie webshop.

van Guido Zevenhuizen Datum: zaterdag 22 mei 2010

tjonge die lampen waren er snel! Donderdag besteld en vrijdag in huis. Ze zijn overigens heel erg mooi. Bedankt.

van Fam. Grootherder Zwolle Datum: maandag 03 mei 2010

Hallo, wij hebben zaterdag 2 tiffany wandlampen bij u gekocht en ik wilde laten weten dat ze helemaal te gek zijn. De spaarlampen voldoen ook prima. Goede service.
Hartelijke groeten,
Fam. Grootherder

van Anneke van Driel Delfzijl Datum: woensdag 14 april 2010

Hallo, ik wilde laten weten dat we content zijn met de geleverde lampen. We hadden onze twijfels over tiffany maar ze zijn geweldige sfeermakers in ons huis ( modern ingericht). Vriendelijke groet.

van Chantal Janssen Boekel Datum: vrijdag 02 april 2010

Ook hier is het paneel goed aangekomen. De verpakking is ongelofelijk.
Groetjes.

van Fam. van Hees Geldermalsen Datum: maandag 29 maart 2010

Afgelopen zaterdag zijn wij in de winkel bij jullie geweest en hebben 2 tiffany paelen gekocht. Ze hangen erg mooi. Wat een mooie winkel, we komen zeker nog een keer terug.

Mvg,
Janine

van Fam. Frank Breda Datum: woensdag 24 maart 2010

Goedemorgen, wij wilden laten weten dat de lamp super hangt boven de tafel, en ook veel licht geeft. Groetjes Ankie

van Fam. Peters Marum Datum: zaterdag 20 maart 2010

Dat ging wel heel snel, gisteren om 4 uur besteld en nu al in huis. Dank u voor deze goede en snelle levering.

van Jan en Petra Datum: zondag 14 maart 2010

Goede service dat we het ook telefonisch konden bestellen
Groet,Jan.

van Addie Jansen Hoogeveen Datum: woensdag 10 maart 2010

We vonden het wel eng om de windlichten ongezien te kopen. Maar wat zijn ze mooi
en prima verpakt. Ze geven heel bijzonder sfeerlicht.

vriendelijke groet,
Addie en Michel.

van Bill Ponting UK Datum: donderdag 04 maart 2010

Thanks Michael .

van pieter en saskia Datum: zondag 28 februari 2010

wij hebben 2 lampen besteld ze zijn snel en goed geleverd
wij zijn er erg blij mee, wat een mooie kleuren
bedankt voor de goede service

van Angelique Peters Amsterdam Datum: vrijdag 26 februari 2010

Bedankt dat jullie het zo snel geruild hebben. Deze lamp is helemaal perfect.
Groetjes.

van Sonja Buitenhuis Heemstede Datum: woensdag 24 februari 2010

Ik heb de lamp gisteren besteld en nu al afgeleverd. Hartelijk dank!

SCHRIJF UW ERVARING:

81 + 8 =